English English

Mengenai Cartoola

Panduan Membeli-belah Mudah

Cartoola adalah salah satu aplikasi yang baik di Malaysia yang berfungsi sebagai direktori mall. Kami mempunyai semua pusat-pusat berfungsi di dalam pangkalan data kami serta senarai terkini kedai-kedai terkini dan promosi mereka serta peristiwa-peristiwa yang berlaku di setiap pusat membeli-belah. Dengan pertumbuhan penduduk semasa dan lalu lintas tinggi pergerakan di Malaysia, aplikasi ini membantu merancang pelayaran anda dengan baik. Perancangan yang betul membolehkan anda menjimatkan masa, tenaga dan kos.

 

Menurut Persatuan Pusat Beli-belah Malaysia (PPK Malaysia), sekarang kita ada Pusat membeli-belah 671 di seluruh negara untuk dinikmati. Beberapa pusat membeli-belah mempunyai laman web mereka sendiri yang mempamerkan semua promosi terkini, tawaran istimewa dan acara. Tetapi sebab utama di sini adalah bahawa ia bertaburan di seluruh negeri. Tiada siapa yang mempunyai masa untuk menyemak semua laman web dan mencari apa yang mereka perlukan kerana ia memakan masa.

 

Cartoola unik bersaing dengan pembeli kerana ia merupakan kumpulan data kolektif yang terdiri daripada Pusat membeli-belah 342 di Malaysia dan berkembang. Dengan mengakses dan mencari pusat membeli-belah, anda akan mendapat semua butiran yang diperlukan mengenai promosi dan acara yang sedang berlaku. Semuanya hanya di hujung jari anda.

 

Dalam pergerakan manusia dan era teknologi ini, semua orang berada di dalam telefon bimbit mereka kerana ia menjadi keperluan bagi semua orang dari golongan profesional untuk anak kecil. Penggunaan internet melengkapkan keperluan dan kehendak seseorang kerana ia mempunyai semua maklumat terkini yang diperlukan. Cartoola akan menjadi alat yang membantu menjadikan hidup anda lebih mudah, seperti yang kita panggil, "Panduan Membeli-belah Mudah".